Boeken in de serie Het geheim van

Terug

HET GEHEIM VAN HET GAT IN DE DIJK

leeftijd: vanaf 7 jaar
April komt uit New York en moet bij familie in een oude boerderij in Nederland gaan wonen. Ze vindt het er vreselijk en mist haar vader. Het is gevaarlijk in het lage land met al dat water! En 's nachts hoort ze enge geluiden. Dan ontdekt ze een geheim gat in de dijk. Als een harde storm opsteekt, wordt er gewaarschuwd voor hoog water. April beseft ineens hoe gevaarlijk dat gat in de dijk is. En helemaal voor wie zich er verstopt heeft!
ISBN: 978.90.258.5173.6, uitgeverij Leopold, 2007..

HET GEHEIM VAN HET SPOOKHUIS

Leeftijd: vanaf 7 jaar
n.a.v. het opstel van Rosa Bosma, winnares van de GEHEIM-schrijfwedstrijd 2004.
Het is kermis. Valerie gaat voor het eerst naar het spookhuis. Alleen is het oude spookhuis dat zij uitkiest wel heel vreemd. Het is niet open en toch lokken stemmen haar het donker in. Wie is die deftige dame en waarom is ze doorzichtig? David wil er het zijne van weten. Langs het been van een enorme trol klimt hij naar boven...
ISBN: 9025844316, uitgeverij Leopold, 2004

HET GEHEIM VAN DE SNOEPFABRIEK
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Waar Meda woont ruikt het naar caramel en chocola, frambozen en vanille. Meda is gek op de snoepfabriek van haar vader. Maar als ze het geheime recept voor zuchtjes (supersnoep!) niet vinden, redt de fabriek het niet. Meda en haar vriend Stephan gaan op zoek. Ze moeten het recept vinden, maar het lijkt wel of ze worden achtervolgd. Wat moet die engerd van hen? Zijn er kapers op de kust?
ISBN 9025837239, uitgeverij Leopold, 2003